Ford Kuga ladbar hybrid

Tilbud varer til: 31.08.2022

Ford Kuga ladbar hybrid

«Briljant ladehybrid», 6’er på terningen og «en attraktiv pakke til en pris som konkurrentene virkelig sliter med å matche.» Nye Ford Kuga ladbar hybrid har fått en svært god mottakelse av norske biljournalister som har prøvekjørt den elektrifiserte SUVen. 

64 km elektrisk rekkevidde, bagasjeromsplass på 554 liter og en rekke nye førerassistanseteknologier og smarte funksjoner er bare litt av hva du har i vente med nye Kuga. 

 • Ford Kuga
 • Kampanjepris "ferdig på veien"

  Ford Kuga Hybrid ST-Line, nå fra kr 2.990,-/mnd

  3-års serviceavtale, metallic lakk og vinterhjul er inkludert!

  2,49% kampanjerente*‍

  Vi har biler på lager for rask levering!

  Kontakt oss


 • Ford Kuga kampanje
 • Ford Kuga trives like godt på oppdagelsesferd på landeveien og i bytrafikk til og frajobb. Uansett hvor reisen går, kan du glede deg over den perfekte balansen mellomrobust kapasitet og vakker styling.Denne bilen er fullpakket med støttefunksjoner – som SYNC 3-navigering, FordPassConnect med Live Traffic og adaptiv cruisekontroll med køassistent* – noe som gjørdet perfekt for kjøring i travle bymiljøer.

  Les mer om Kuga her


*Pris levert din forhandler Auto 8-8. CO2 23 g/km bl. forbruk 0,1 l/mil. Utelukker enkelte andre rabatter. Leasing: Startleie/etabl.gebyr: kr 110.000,-. Mndsleie: kr 2.990,-. Totalpris: kr 211.700,- vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid, kjørelengde 45000 km. Ford Credit levert av Santander Consumer Bank AS. Forbehold om prisendringer og trykkfeil. Ønsker du annen kjørelengde eller et annet innskudd på din leasing, så hjelper vi med det. 


Andre tilbud du kan være interessert i

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Er fornøyd som det er. Holder meg konsekvent til min kundemottaker som jeg har hatt i mange år, og som jeg er veldig fornøyd med."
  - En Ford Mondeo-eier

 • Customer Viewpoint

  Levering og god info hele veien fra både verksted og salgsavd
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  "Helt suveren service!!"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere av våre tilbakemeldinger for hver avdeling:

Kristiansund Eide Ålesund Åndalsnes Molde Førde/Florø

Anmeldelser