Transit Senter - Auto 8-8

Ford Transit Senter

Auto 8-8 Transit senter er ditt nye profesjonelle varebilsenter i Ålesund og Kristiansund. Vi har alt du trenger – på et sted.

Kjøp av nyttekjøretøy er en stor investering, og derfor er det viktig å velge riktig. Vi gir deg eksperthjelp og gode råd slik at du kan ta den riktige avgjørelsen. Fra maksimal nyttelast til høyde under taket, til lastekapasitet til drivstoffeffektivitet. Vårt dedikerte personale på nyttekjøretøy kan fortelle deg alt du trenger å vite om alle bilene fra Ford enten det er en Transit eller en Ranger.


Vi skreddersyr løsninger på deg på alle bilavtaler; finansiering, forsikring. Serviceavtale for varebil gjør kostnader forutsigbart og enkelt.

Velger du Ford Multi Options leveres komplett løsning med foliering, innredning, kjørebok-løsninger og annet utstyr.

Alle Fords varebiler har nå 5 år / 200.000 km garanti.

Når bilen er nøkkelen for å holde butikken i gang, er det viktig at hjulene ruller

Vårt kundeløfte – FORD Transit24 – gir deg prioritet ved service og reparasjon.

Med egne varebilteknikere og utvidet åpningstid, legger vi alt til rette for at du skal spare kostnader og være raskere tilbake på veien.

Teknikerne våre er opplært av Ford. Du kan derfor være trygg på at varebilen får service som tilfredsstiller Fords strenge tekniske krav og kvalitetsstandarder. Vi gir deg proritet ved bestilling av service. Ved akutt driftsstans lover vi å starte feilsøking med Ford diagnose-verktøy og kompetente teknikere innen 24 timer. Vi skal få deg tilbake på veien så raskt som mulig.

Ved å følge kjøretøyets anbefalte serviceprogram får du gratis veihjelp frem til neste foreskrevne service.

Vi har mange skreddersydde tjenester for våre varebilkunder. Du finner mer informasjon om tjenestene nedenfor.

Prioritert bestilling

Vi gir deg prioritet ved bestilling av service, og lover time så fort vi kan – senest i løpet av fem arbeidsdager.

Prioritert diagnose

Ved akutt driftsstans lover vi å starte feilsøking med ford diagnoseverktøy og kompentente teknikere så fort vi kan - senest innen 24 timer.

Utvidet åpningstid

Vi ønsker å redusere din ventetid og minimere dine kostnader ved og ikke ha kjøretøyet på veien. Derfor har vi utvidet åpningstid for deg.

Erstatningsbil

Trenger du erstatningsbil i forbindelse med ditt besøk sørger vi for at du får en bil som dekker ditt behov (forbehold ved spesialkjøretøy).

Hente- og bringetjeneste

Vi tilbyr hente- og bringetjeneste ved service og reparasjon. Kontakt oss for priser og betingelser"

Ford Service Pro

Når det gjelde service og vedlikehold av din Ford Transit er det Transit Senter som gjelder.

Vårt kundeløfte: Ford Service Pro er designet for å gi deg redusert stå-tid «downtime», færre uplanlagte hendelser og lavere kostnader.

Overnight service

Vi vil tilby deg å utføre planlagt reparasjon eller service utenfor normal arbeidsdag, dette for for at bilen skal kunne benyttes 100% i sin arbeidstid. Bilen leveres til verksted etter normal arbeidsdag og hentes ferdig reparert og klar til bruk neste morgen.

Ford Express Service

Ved å gjøre en presis booking vil vi i løpet av 60 minutter utføre avtalt service på din bil. Vi tilordner nok resurser slik at dette gjennomføres med rett kvalitet. Express service vil forbedre din kundeopplevelse og øke opptiden til ditt kjøretøy.

Som utkåret Ford Store skal vi levere den beste salgsopplevelsen og kunne tilby unike Ford produkter og unike bilmodeller som kun Ford Stores kan tilby.

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Nyttekjøretøy hos Auto 8-8

 • Ford Transit Auto 8-8
 • FORD TRANSIT FAMILIEN

  Nå tilbys en helt ny serie med TRANSIT-modeller som har avansert teknologi, moderne design og ytelse og drivstofforbruk som er ledende i denne kjøretøyklassen. Alle kjøretøyene er klare til å demonstrere at de er en verdifull og hardtarbeidende ressurs for din virksomhet, og med de lave driftskostnadene vil de også være en god investering.

  Les mer om Transit Range • Brukt varebil - Ford Transit Custom
 • BRUKTE NYTTEKJØRETØY

  Ford Approved tilbyr kunden et bredt utvalg Ford bruktbiler av høy kvalitet fra alle Ford sine forhandlere. For å ha ro i sjelen så kan vi tilby den samme service og support som du kan forvente som en ny Ford bil kunde.

  Se vårt utvalg av brukte nyttekjøretøy


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer