Ford lanserer Omnicraft reservedeler

26.05.2017

Ford-verksteder i hele Europa vil nå snart få tilgang til Omnicraft reservedeler til andre bilmerker.

Dette skjer ved at en ny portefølje og merkevare for reservedeler, Omnicraft, nå skal lanseres i hele Fords nettverk i Europa. Ved lanseringspunktet skal nærmere 2000 av de vanligste slitedelene være tilgjengelig for andre bilmerker.

- Ford har attraktive biler og mange av våre forhandlere tar fremmede bilmerker i innbytte. Disse bilene har ulike vedlikeholdsbehov som utføres før bilen selges videre i bruktmarkedet, og vi ønsker å sikre at våre forhandlere har tilgang til reservedeler også til disse bilene, levert av oss, sier direktør servicemarked hos Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Ved oppstart vil de mest etterspurte delene, inkludert oljefiltre, bremseklosser og skiver, startmotorer og dynamoer være tilgjengelig. I de kommende månedene vil Ford også blant annet introdusere motor- og kupèfiltre. På sikt vil Ford ha, eller kunne tilby slitedeler til majoriteten av biler på veien, uansett bilmerke.

Ved lanseringen vil Omnicraft-deler bli tilgjengelig på mer enn 400 FordStores og Ford-forhandlere på 11 markeder i Europa. Omnicraft vil lanseres i Norge sent i 2017.

Til egne eldre biler tilbyr Ford originaldeler og et mer økonomisk alternativ til eldre Ford-modeller gjennom sitt Motorcraft sortiment.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Er fornøyd som det er. Holder meg konsekvent til min kundemottaker som jeg har hatt i mange år, og som jeg er veldig fornøyd med."
  - En Ford Mondeo-eier

 • Customer Viewpoint

  Levering og god info hele veien fra både verksted og salgsavd
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  "Helt suveren service!!"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere av våre tilbakemeldinger for hver avdeling:

Kristiansund Eide Ålesund Åndalsnes Molde Førde/Florø

Anmeldelser