Nye Ford Mustang - Bedre på alt!

19.01.2017
Snart kommer verdens mest solgte sportsbil og Fords mest avanserte Mustang noensinne. Gled deg – den er nemlig bedre på alt!

- Kunder i Europa har vist en lidenskap for Ford Mustang som få andre i verden. Den nye Mustangen er enda bedre tilpasset de europeiske sjåførenes forventninger til kjøreegenskaper. Den har også avanserte førerassistansesystemer som fotgjengeroppdagelse og en lynrask 10-trinns girkasse for maksimal ytelse og effektivitet, sier toppsjefen for Ford i Europa, Midtøsten og Afrika Jim Farley.

Video og flere bilder av nye Ford Mustang finner du 
her


12 tommers digitalt instrumentpanel

Det er gjort en rekke forbedringer. Nye Ford Mustang har et mer aggressivt design, et 12 tommers digitalt instrumentpanel, bedre kjøreegenskaper og ytelse samt mer moderne førerassistansesystemer.

Den nye Mustangen vil også få Fords første 12 tommers krystallklare digitale LCD-skjerm i dashbordet, og med «Mustang MyMode» kan sjåføren sette sine egne favorittinnstillinger av demping og styrefølelse.

Det siste innen førerassistansesystemer

Også motorlyden kan endres gjennom en aktiv ventil på eksosanlegget. Den leveres som standard på Mustang GT i Europa og leverer lyd som matcher hele akselerasjonsområdet, om det er lun brumming eller iltre snerr.

Nye Mustang kommer naturligvis med det siste innen førerassistansesystemer fra Ford. Her får du nå både nødbremsassistent med fotgjengeroppdagelse, filskiftevarsler, aktiv hjelp for å holde deg i feltet ditt og et varsel om bilen mener kjøringen din indikerer at du trenger en hvilepause.

Kan gjøres mer personlig

Ytelse er kjernen i den nye Ford Mustangens DNA. Med en rask akselerasjon og underholdende oppførsel ved dynamisk kjøring er dette den ultimate bilen for de som virkelig er glad i å kjøre bil. Alle modeller har fått nye støtdempere for enda bedre kontroll under kjøring. Den har fått økt sideveis stivhet og sammen med innovative stabilisatorstag leverer nye Mustang endra bedre respons og mer direkte styrefølelse.

Ford Mustang 2018

Mer ytelse – enda bedre kjøreegenskaper

Også støtdemperteknologien fra MagneRide kan nå fås som et tilvalg med Mustangs «Performance-pakke.» Dette er et system som ved hjelp av magnetisme regulerer stivheten i dempingen av bilen og leverer optimal demping ved forskjellige kjøresituasjoner.

Motorene er også blitt enda bedre. Den gjerrige, men lynraske 2.3-liters Ecoboost-motoren har blant annet fått et økt moment ved akselerasjon.

Fords legendariske V8 GT-motor på 5 liter har fått mer kraft og leverer et høyere dreiemoment enn noen Mustang har gjort tidligere.

Beste automatgirkassen noensinne

Den nye 10-trinns automatgirkassen er den beste Mustang har vært utrustet med noensinne. Automatkassen, som både kan leveres med Ecoboost- og V8-motoren, leverer både raskere girskift, lavere friksjonstap og høyere akselerasjon.

Tøffere design

Den nye Mustangen har fått et mer hissig og tøft designutrykk. Den nye fronten ligger lavere, den nye grillen gir et mer strømlinjeformet og forfinet aerodynamisk uttrykk. Også lufteventilene og frontlykter med full LED bidrar til at verdens mest solgte bil ser enda mer atletisk og aggressiv ut.

Salgsstart til høsten i Nord-Amerika

Nye Ford Mustang er klar for salg i Nord-Amerika allerede til høsten. I Europa kommer den for salg i begynnelsen av 2018.

Ford Mustang Features 2018

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer