Nye Mustang Mach-E første elbil som består krevende politibiltest i USA

28.09.2021

En politibilvariant av nye helelektriske Mustang Mach-E har som den første elbilen noensinne bestått Michigan State Police sin svært krevende evaluering av potensielle politibiler for 2022.

Evalueringen består både av akselerasjonstester, toppfart, bremser og biljakt i høy hastighet. Manøvrering og respons i forbindelse med utrykningskjøring er også vurdert. Michigan State Police er en av to politistyrker i USA som årlig tester nye bilmodeller som politikjøretøy og deler denne innsikten med andre nødetater i USA.

– Når Mustang Mach-E nå har bestått den svært tøffe testingen som Michigan State Police-evalueringen innebærer, viser det med all tydelighet at Ford kan produsere helelektriske biler som både er tøffe, kapable og pålitelige selv i de mest krevende situasjonene. Vi forstår våre firmakunder og er fokusert på å gi dem elektriske alternativer som dekker deres behov, sier Ted Cannis, CEO i Ford Pro, som har utviklet politibilpiloten.

Ford Pro leverte den helelektriske politibilen til Michigan State Police sin 2022-evaluering som skjedde den 18. og 20 september. Michigan State Police vil publisere evalueringen på sine hjemmesider senere i høst.

Ford Pro er en global leverandør som leder Fords arbeid med å levere ferdige biler og tjenester til næringslivet og offentlige virksomheter. Blant kjøretøyene de nå jobber med er også den nye helelektriske Ford E-Transit og den helektriske pickupen F-150 Lightning.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Er fornøyd som det er. Holder meg konsekvent til min kundemottaker som jeg har hatt i mange år, og som jeg er veldig fornøyd med."
  - En Ford Mondeo-eier

 • Customer Viewpoint

  Levering og god info hele veien fra både verksted og salgsavd
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  "Helt suveren service!!"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere av våre tilbakemeldinger for hver avdeling:

Kristiansund Eide Ålesund Åndalsnes Molde Førde/Florø

Anmeldelser