Nå har Mustang Mach-E kommet til Auto 8-8

12.05.2021

Nylig har nye Mustang Mach-E ankommet Norge og Auto 8-8. Har du lyst til å prøvekjøre bilen kan du nå besøke din nærmeste Auto 8-8 forhandler for å se nærmere på og prøvekjøre bilen.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE PRØVEKJØRING AV BILEN

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 kilometer, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.

 • For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 427 000 kroner.
 • En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på 610 kilometer og bakhjulstrekk vil koste fra 478 400 kroner.
 • Ønsker du firehjulstrekk og 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 497 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på hele 540 kilometer vil prisen være fra 559 000 kroner.

     Mustang Mach-E

Nye Mustang Mach-E kommer med to forskjellige batteristørrelser, Standard Range og Long Range.

 • Varianter med Standard Range-batteriet med 288 celler vil ha en bruttokapasitet på 75 kWt (netto: 68 kWt) og levere en effekt på 269 HK både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk.
 • Long Range-varianten med 376 celler vil ha en bruttobatterikapasitet på 99 kWt (netto: 88 kWt) og ha en effekt på 294 HK med bakhjulstrekk og hele 351 HK med firehjulstrekk.
 • Dreiemomentet på Mustang Mach-E med bakhjulstrekk vil være 430 Nm. Akselerasjon fra 0 - 100 km/t vil være mellom 6,1 og 6,2 sekunder.
 • Med firehjulstrekkvarianten får du et dreiemoment på hele 580 Nm. Akselerasjon fra 0 - 100 km/t går unna på mellom 5,1 og 5,6 sekunder.

     Mustang Mach-E

Europeiske veier er ofte smalere, mer svingete og har høyere fartsgrenser enn i mange andre deler av verden. Derfor er Mustang Mach-E satt opp med en direkte og presis styrerespons. Siden den helelektriske drivlinjen gjør at det er svært stille inni kupeen, har det også blitt brukt mye tid på å hindre alle uønskede lyder og vibrasjoner fra bilen.

Nye Mustang Mach-E kommer også med en egen «intelligent range-teknologi» for å gi mest mulig pålitelige estimat for gjenværende elektrisk rekkevidde. Systemet regner fortløpende ut dette, blant annet basert på tidligere kjøreadferd, det siste værvarselet, og informasjon innhentet trådløst fra andre Mustang Mach-E som deler data.

Bygg din Mustang Mach-E her

Fantastisk mottakelse for nye Mustang Mach-E i mange biltester

Vellykket testing av Mustang Mach-E i Norge

Spørsmål om bilen? Kontakt oss her

Bli bedre kjent med Mustang Mach-E:

Bestill prøvekjøring

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 • Customer Viewpoint

  "Er fornøyd som det er. Holder meg konsekvent til min kundemottaker som jeg har hatt i mange år, og som jeg er veldig fornøyd med."
  - En Ford Mondeo-eier

 • Customer Viewpoint

  Levering og god info hele veien fra både verksted og salgsavd
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

 • Customer Viewpoint

  "Helt suveren service!!"
  - En Ford Mustang Mach-E-eier

Se flere av våre tilbakemeldinger for hver avdeling:

Kristiansund Eide Ålesund Åndalsnes Molde Førde/Florø

Anmeldelser