2020 Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
16000Km
2956
5

Detaljer

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

Nå har du endelig muligheten til å kjøpe vår nydelige Ford Explorer demobil! SVÆRINGEN! Dette er den komplette SUVen, her får du sportsbilen, hyttebilen og familiebilen. Med plass til 7 personer, 2,5 tonn hengervekt og elektrisk rekkevidde på 4,2 kilometer. Vår bil er en ST-Line, som kjennetegnes av sportslig styling inspirert av Ford Performance. Motoren er en 6-sylindret Ecoboost motor med hele 457 hk. Denne digre bilen sprinter fra 0-100 km/t på 6 sekunder blank. Det gjør den morsom å kjøre, samtidig som forbikjøringer går som en lek.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar når du kommer til oss. Prøvekjøring må avtales på forhånd

Explorer har et avansert 4x4-system, med hele syv ulike kjøremoduser. Bakkeklaringen er på 21 centimeter. Bagasjerom på denne som 7- seteren rommer hele 330 liter.

Intelligent adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering lar deg stille inn både hastighet og avstand til bilen foran. Avansert radarteknologi registrerer saktegående trafikk og justerer farten automatisk ned for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand til bilen foran. Den kan også stoppe helt i tett trafikk, og så snart veien foran er klar vil systemet gå tilbake til din valgte hastighet – noe som er ideelt i tett bytrafikk med mye stopp og start.

Multikontur seter - Perforerte skinnseter med luftputer som kan justeres slik at sittestilling blir perfekt for din utforming. De har i tillegg en massasjefunksjon, noe som kan minimere sjansen for stiv musklatur i hofte og rygg med lengre kjøreturer.

Bluetooth telefonsystem - Mobilen kobles enkelt opp til bilens blåtannsystem. Via bilens stereoanlegg snakker du i telefon, helt lovlig. Du har også tilgang til mobilens telefonbok via skjermen i bilen.

Avtagbart hengerfeste Hengerfeste kan enkelt tas av, medfølger unik nøkkel for demontering.

Ryggekamera - Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle parkering.

Parkering i travle bymiljø og trange parkeringsplasserer er blitt mye enklere takket være den forbedrede avanserte parkeringsassistenten. Systemet både finner ledig plass for deg og styrer den deg inn i den, parkeringsassistenten kontrollerer også gass, brems og girskift. Denne teknologien gjør parkering stressfri. Etter den er aktivert velger du bare hvilken side av veien du ønsker å parkere på og om du ønsker parallel eller vinkelrett parkering, trykk og hold på knappen og la bilen gjøre resten.

Tonede vinduer fra b-stolpe og bak - Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tilegg som det begrenser innsyn til kupèen samt at den innvendige tempraturen reduseres på varme og solrike dager.

Adaptive Led lys - Gir deg ekstremt godt lys i mørket, Hjelper deg til å se – uten å blende andre Et nyttig hjelpemiddel ved mørkekjøring er automatisk fjernlys. De skifter fra fjernlys til nærlys når det registreres møtende trafikk eller en bil foran på veien, slik at du ikke blender andre sjåfører. Det går automatisk tilbake til fjernlys, slik at du alltid har maksimal sikt.

Streming/overføring av musikk - Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilens lydanlegg.

Navigasjon - Tast inn din destinasjon i bilen mediasystem, skjermen i bilen vil gi instruksjoner om hvordan du kommer frem til destinasjonen din. Perfekt for deg som kjører mye på ukjente plasser eller som er mye på bilferie.

Nøkkelfritt system - Bilen åpnes, lukkes og startes helt uten nøkkel. Nøkkelen oppbevares i for eksempel lommen eller veska. Om en ønsker kan en også bruke nøkkelen på normal måte.

ST-Line - Dette er en modell med sportslig preg og fokus på detaljer. Sorte elementer preger bilen utvendig, innvendig er setene sorte med rød sømmer. Ekstra sidestøtte i setene, perforert og klompete ratt for esktra godt grep.

B&O Play - Bang & Olufsen lydsystem for premium lyd, tilpasset hver enkelt Ford modell. Slik at alle i i bilen kan glede seg over den samme altomsluttende lydopplevelsen.

Automatisk bakluke - Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking. Hvis du har hendene fulle, kan du automatisk åpne eller lukke bakluken ved å bevege foten under den bakre støtfangeren.

Oppvarmet frontrute - Ren frontrute med raskt oppvarmingssystem. Bare trykk på en knapp og ultratynne tråder vil varmes opp for å fjerne is og dugg fra frontruten samt hjelpe til å fjerne is fra viskerne. Systemet virker på sekunder, selv om det er minusgrader ute.

Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Ikoner for fartsgrense- og forbikjøring forbudt-skilt vises i instrumentpanelet og gjør deg oppmerksom på endringer av grenser og eventuelle forbud. Intelligent hastighetsassistent fungerer sammen med trafikkskiltgjenkjenningen for å forbedre hastighetskontrollen, slik at du kan konsentrere deg om veien. Når det er aktivert, kan systemet identifisere den lokale fartsgrensen og deretter automatisk justere din maksfart deretter.

Panorama soltak - Gir coupèen et lutig preg med naturlig lys, samt som det kan åpnes på varme dager. Gardin kan trekkes for om en vil stenge lyset ute.

Regnsensor - Vindusviskerne starter automatisk når regn faller på frontruten, og øker hyppigheten ved større vannmengder.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Jeg besvarer også mail og sms utenfor våre åpningstider, så ikke nøl med å ta kontakt! Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: [email protected]

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

  • Registreringsnummer på bilen
  • Hvor langt bilen er kjørt
  • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
  • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Spesifikasjoner

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut
KM-stand 16000 Km
Registrert dato 09/07/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2956
Motorkraft 363 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 72 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3160 kg
Registreringsnummer UF87590
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02K8GY0LGB58458
Referanse 5b9b268b-4c11-4ee2-84a8-e506ab0ed41f

Tilbehør bil

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 879 000

Inkl. omregistrering

Annet
4-soners automatisk klimaanlegg;8- veis elektrisk justering av førersetet;Adaptive kjørelys;Auto hold;Automatiske fjernlys;Bakkestart hjelp;Bluetooth audio;Bluetooth handsfree;DAB radio;El fører sete;El korsryggjusteirng i førersete;Elektrisk håndbrekk;Elektriske innfellbare sidespeil;Filskiftevarsler;Førerassistpakke;LaneKeeper;Mørke vinduer bak;Nøkkelfri adgang;Stigtrinn;Trafikkskiltgjenkjenning;8 alufelger;ABS bremser;Active City stop;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlener foran;Automatgear;Automatisk avblending av bakspeil;Automatisk kjørelys;Automatisk klimaanlegg;Auto-Start-Stop system;Aux-inngang;Avtagbart hengerfeste;Baksete - Midtarmlene med to koppholdere;Elektriske vindusheiser;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Tonede ruter;Turteller;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger