2012 Nissan Leaf Acenta 24kWh

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

2012
Automat
Elektrisitet
76000Km
0
5

Detaljer

Nissan Leaf Acenta 24kWh

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått inn en meget fin Leaf Acenta 24 kwt, der Nissan oppgir rekkevidden til NEDC 199 km. Norsk rekkevidde (vinter/sommer) 100 - 150 km. Denne har gått med setetrekk fra dag en ...

 • Her er det bare å hive seg rundt! Denne går fort!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar når du kommer til oss.

Effekten på 109 hk høres kanskje snaut ut på en bil som veier halvannet tonn, men dreiemomentet er på 280 nm sørger for at 0–60 km/t går unna i en fei. Bilens tyngdepunkt er lavt og understellet godt balansert.

Det er god plass til fire, og slett ikke urimelig for femtemann heller, og sannelig er det plass til bagasje også. 330 liter, for å være nøyaktig. Det er langt mer enn de fleste.

Du vil garantert finne en god sittestilling i denne bilen, og interiøret er smakfullt og stilig. Stort førerinfodisplay, en elegant girspake og et svært godt navigasjonsanlegg bidrar til high tech-følelse. Og med brukervennlighet i fokus blir det bare god stemning. Navigasjonen for eksempel forteller deg hvis den merker at strømmen ikke rekker til å nå destinasjonen, og foreslår steder du kan stoppe langs ruten eller i nærområdet.

Motorstøy er naturligvis totalt fraværende – og det gjør at du merker annen støy bedre, som fra vind og dekk. Frontlyktene stikker opp av panseret og skal lede luftstrømmen mest mulig effektivt og stille over bilen.

Jeg kan ikke se at de som leter etter en brukt elbil kan finne et bedre alternativ akkurat nå.

Jeg oppsumerer: Leaf 24 kWt: -Beste mulige kvalitet innen bil -God rekkevidde sommer og vinter for de fleste -Stor romslig bil -Hurtiglader fra 20-80% på 20-30 minutt! -Meget gode vinteregenskaper -God plass til 5 personer -Utrolig god biløkonomi -Automatgir med ECO- og Brake-modus -Digitalt Automatisk klimaanlegg -Cruisekontroll -Hurtiglader -Bluetooth -USB og AUX-inngang -Varme i ratt -Varme i seter foran -Varme på batteripakke

Bilen er også utstyrt med Nissan Connect / Carwings som gir deg en rekke funksjoner som;

 1. Sjekke bilens aktuelle ladestatus
 2. Starte opp lading av bilen
 3. Finne ut av når ladingen vil bli ferdig
 4. Skru klimaanlegget i bilen på eller av
 5. Programmere klimaanlegget til å skru seg på automatisk
 6. Se bilens estimerte rekkevidde

Auto 8-8 Vestlandske Auto AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt så skreddersyr jeg et tilbud til deg: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

 • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

 • Registreringsnummer på bilen
 • Hvor langt bilen er kjørt
 • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
 • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

HJEMMELADER Mange lader elbilen sin hjemme og på hytta ved bruk av vanlig stikkontakt, det kreves da en 10 A kurs med jordfeilbryter type B. Viktig da å alltid trekke kabelen ut av bilen før du tar ut støpselet fra stikkontakten når du har ladet ferdig. For å oppnå optimal ladetid på din elbil/plug-in anbefaler vi at det monteres en hjemmelader. En hjemmelader gir økt sikkerhet, raskere ladetid og gjør ladingen av din bil enklere. Auto 8-8 Vestlandske anbefaler en Wallbox fra Intelligent sollutions, ved montering sjekker elektriker hvilken kapasitet det er i huset og justerer hjemmeladeren slik at du får maks ut ift hva huset ditt kan levere. Kjøper du lader av oss sørger vi for at du får den montert så raskt som mulig av sertifiserte elektrikere. En Wallbox inkl 5 meter ladekabel koster kun15900,- ferdig montert, og følgende er med i grunnpakken:

 • Installasjon av 3-fase/32Amp
 • 10 meter kabel fra skap til ladepunkt
 • 2 gjennomboringer i trevegg
 • Automatsikring
 • Jordfeilbryter Type B
 • Dokumentasjon
 • 4 timer arbeidstid
 • 20km kjøring fra kontor til installasjonssted

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norg

Spesifikasjoner

Nissan Leaf Acenta 24kWh

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

Merke Nissan
Modell Leaf
Variant Acenta 24kWh
KM-stand 76000 Km
Registrert dato 26/10/2012
Girkasse Automat
Motorkraft 109 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1965 kg
Registreringsnummer EL18434
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN JN1FAAZE0U0013308
Referanse e24e9d7f-9a44-4bcc-8b79-2bf26c76ee70

Tilbehør bil

Nissan Leaf Acenta 24kWh

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

Annet
Elektriske innfellbare sidespeil;Varme i baksete;Varme i ratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger