2017 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Diesel
73000Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Fords braksusksess - Ford S- Max leveringsklar, til en billig penge!

Nybilgarantien løper helt fram til 29.03.2022 så her ligger alt til rette for et forutsigbart og ryddig bilhold i mange år framover!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Orkesterplass i baksetet!

Den 150 hestekrefters sterke varianten leverer i bøtter og spann over hele turtallsregisteret. S- max er også utrustet med et behagelig lavt lydbilde og gode kjøreegenskaper med fin avfjæring. På veien er denne bilen en ren nytelse å kjøre, og i tillegg er den nydelig å se på! Her stemmer alt og den leverer en herlig stabilitet og kjørefølelse!

 • Andre seterad, der tre passasjerer får sitt eget sete, er genialt, her går det fint med 3 barneseter i bredden. (ISOFIX) Bagasjeplassen er kjempemessig!

 • 700 liters lasteplass. Tre individuelle seter bak, kan justeres i lengderetningen. God takhøyde hele veien. El-utløsning av bakseter fra bagasjen.

 • 5 av 5 mulige stjerner i Euro NCAPs kollisjonstester. Automatisk nødbremsesystem er standard, bra!

 • Holder seg meget godt i pris.

Bilen er også utstyrt med gode hjelpemidler for økt sikkerhet på veien. B.a. trafikkskiltgjennkjenning, der bilen gir deg beskjed om hvilken fartsgrense som gjelder. Ford SYNC som blant annet gjør at bilen ringer nødnummer om bilen kommer utfor en ulykke. Du får en stor og fin skjerm sentralt plassert i midtkonsollen hvor du kan styre det meste av både radio, musikk, navigasjon, telefon og apper. Systemet har også støtte for Apple carplay og Android Auto.

Adaptiv Cruisekontroll

 • Dette gjør at ved et trykk på Cruisekontrollen bruker bilen sin radarsensor som gjør at hastigheten og avstanden justeres automatisk til bilen foran. Dette gjør at på en langtur blir kjøreopplevelsen utrolig behagelig!

Ford Dynamiske LED lys:

 • Dette er det siste innen lysteknologi! LED hovedlys med fjernlys som skygger vekk møtende trafikk som gjør at lysene gjør hele jobben selv. Dette er rett og slett fantastisk behagelig for sjåfør og møtende trafikk!

 • Låser - nøkkelfri adgang (nøkkelfri start er standard)

 • Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll

 • Bagasjeromsnett (fra tak, 2. seterad).

 • Mørktonet glass

 • Ryggekamera, med ryggesensor

 • Vinterhjul alu 17"

 • Adaptiv cruisekontroll (inkluderer parkeringssensorer foran og bak)

 • Låser - nøkkelfri adgang (nøkkelfri start er standard)

 • Kollisjonsputer side - 2.seterad

 • Familiepakke Titanium

 1. seterad, gardinairbag i 3. seterad, individuell nedfelling av seter i 2. seterad, bagasjeromsmatte, bagasjeromsnett (gulv), solgardiner for 2. seterad, bord på seterygg (forseter) og 220V strømuttak
 • Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart

 • Ratt - oppvarmet

 • Citypakke 2 Navigasjon, 8 høyttalere, SYNC 3 med 8" berøringsskjerm og handsfree m/stemmestyring og USB, samt Nødhjelpsassistanse. Parkeringsassistent med parkeringssensorer foran, bak og på sidene.

 • Titanium X-pakke med skinn Dynamiske LED lys (med blendefrie fjernlys, adaptive LED hovedlys og LED kjørelys), handsfree bakluke og seter i skinn med 10-veis elektrisk justering av forseter samt minnefunksjon for førersetet

 • Kjøp bilen, livet er kort!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

 • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

 • Registreringsnummer på bilen
 • Hvor langt bilen er kjørt
 • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
 • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Vestlandske Auto AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s
KM-stand 73000 Km
Registrert dato 29/03/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2590 kg
Registreringsnummer UF75350
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0JXXWPCJHU10353
Referanse 0c3e4954-f73c-4b23-88b3-6e41defe1ee3
NB - Payload 806

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Annet
Foldbare bord på seterygg;Innfellbart hengerfeste;Mørke vinduer bak;Trafikkskiltgjenkjenning;Varme i ratt;ABS bremser;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromsmatte;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger