2020 Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 150hk Titanium aut

Kr 659 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Diesel
5000Km
1995
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 150hk Titanium aut

Kr 659 000

Inkl. omregistrering

Lillebror S-Max er den norske favoritten. Men er du av dem som har behov for tre seterader på fast basis og i tillegg et brukbart bagasjerom helt bakerst, er det Galaxy som gjelder. De største lokkemidlene er mer komfort, mer utstyr, mer brukervennlighet.

Nybilgarantien løper helt fram til 28.08.2025 så her ligger alt til rette for et forutsigbart og ryddig bilhold i mange år framover!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Disse tre tallene er det som gjelder: 300, 1301 og 2339. Vi snakker liter bagasjevolum for henholdsvis 7-seter, 5-seter og 2-seter. Og er du en av dem som følger med på litergaloppen, skjønner du med en gang at vi snakker lasteplass av typen gigantisk. Plass til personer er det likeledes massevis av både i lengden, bredden og høyden.

I tillegg så føles det også ganske luksuriøst å kjøre avgårde i Galaxy. Men det er ikke bare på grunn av høyt utstyrsnivå, komforten i denne bilen er noe for seg selv.

For det første er støynivået utrolig lavt. Ford sier bilen er betydelig bedre isolert enn tidligere, med utbedringer i gulv, innerskjermer, dører og mer. Resultatet er imponerende, her er det stille som i en premium personbil.

Ennå mer imponerende er fjæringskomforten. Galaxy flyter bortover veien på en måte som burde få franske chassis-ingeniører til å kaldsvette. Bilen sitter på den nye CD-plattformen som også deles av Mondeo og S-Max (Edge kommer også på denne). Nydelig hjuloppheng med utstrakt bruk av alumunium og en ny multilink bakstilling står for bravadene. Og det uten at fjæringskomfort går ut over kjøreegenskaper slik det pleier. Ford har vært kongen på haugen innen dette feltet i over 20 år. Det er de fortsatt. Styringen har flott vekting og er presis og fin. Den store bilen styrer fint inn i svingene og føles egentlig ikke så stor i det hele tatt selv om det virkelig går unna. Svinger takles med finesse og presisjon. Det er nesten litt moro – et betydelig kompliment for en flerbruksbil.

Ta turen, ring meg for prøvekjøring og tilbud døgnet rundt: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: [email protected]

Bilen går som demobil, annonsert km- stand vilderfor avvike noe.

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

  • Registreringsnummer på bilen
  • Hvor langt bilen er kjørt
  • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
  • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

FORD Approved bruktbiler Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Ford-forhandleren gir i tillegg inntil 24 måneders bruktbilgaranti. Tar du service hos Ford Forhandleren gir vi mobilitetsgaranti og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute. Vi kontrollerer servicehistorikk og garanterer korrekt kilometerstand på alle biler som selges hos våre forhandlere. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi. Alle bruktbiler fra Ford-forhandleren gjennomgår en grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder der eventuelle feil og mangler blir oppdaget og rettet før vi selger bilen, og en utfyllende tilstandsrapport blir utarbeidet på hver enkelt bil fra a til å. Alt for at våre kunder skal være trygge og for at vi skal kunne innestå for de bilene vi selger; Slik at du skal oppleve forskjellen ved å handle hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren gir deg inntil 30 dagers bytterett (inntil 1000 km) som betyr at du kan bytte i en annen bil i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil i forhandlerens lager, og som kunde hos en Ford-forhandler har du gjennomgående et stort og bredt utvalg å velge i. Ford-forhandleren tilbyr fordelaktig og fleksibel finansiering igjennom Fords eget finansieringsselskap Ford Credit. Spør Ford-forhandleren om finansiering og finansieringsløsninger som passer deg og din personlige økonomi. I tillegg har Ford-forhandleren fremforhandlet svært gunstige forsikringsordninger - og vilkår for sine kunder. Disse kan du også nyte godt av når du kjøper bruktbil hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren garanterer at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Trygge transaksjoner og dokumenterte eierforhold til bilen garanterer deg trygg handel og sikkert økonomisk oppgjør. Du får bilen ferdig registrert " alt-i-ett løsning " med leveringsgaranti; i avtalt tilstand til avtalt tid og avtalt pris.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Vestlandske Auto AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 150hk Titanium aut

Kr 659 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 EcoBlue 150hk Titanium aut
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 28/08/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2605 kg
Registreringsnummer UF88010
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0KXXWPCKKS03765
Referanse 0c4bae6e-aded-4fdd-94ce-b4fd80d2f9c7

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 150hk Titanium aut

Kr 659 000

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis elektrisk justering av seter foran m/minne;Auto hold;Automatiske fjernlys;Bluetooth audio;Bluetooth handsfree;DAB radio;Elektrisk håndbrekk;Elektriske innfellbare sidespeil;Foldbare bord på seterygg;LaneKeeper;LED kjørelys;Oppvarmet frontrute;Radio/CD Sony, Dab inkl Ford SYNC handsfree og nødhjelpsassistanse;Trafikkskiltgjenkjenning;2 sone auto klima med A/C;8 alufelger;ABS bremser;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgear;Automatisk avblending av bakspeil;Automatisk kjørelys;Auto-Start-Stop system;Aux-inngang;Avtagbart hengerfeste;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Metallic lakk;Navigasjonssystem;Nøkkelfri adgang og start;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Stabilitetssystem antiskrens

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger