2017 Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Diesel
55000Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå din beste turkamerat, en nydelig SUV, tungt lastet med utstyr i den velutstyrte og sportslige modellen ST - Line. Her snakker vi en skikkelig norgesbil med god bakkeklaring og plass til hele familien på vei opp til hytta, over byens dårlige veier og brostein, og jo mer rufsete underlaget er, jo bedre kjører egentlig Ford Kuga!

Når du beveger deg inn denne bilen setter du deg også inn og ikke ned i. Dette gjør bilen både praktisk for alle aldersgrupper men samtidig får du bedre oversikt over både bilens kanter og trafikken rundet deg

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Motoren er på 150 h og fores med diesel. Den er mer enn sterk nok og føles meget kvikk samens med 6 trinns manuel girkasse og firehjulstrekk/AWD.

På motorveien merker man at Ford lydisolerer Kuga ekstra godt, og det er lite støy som finner veien inn i kupeen.

Ford Kuga fikk ny front i 2017 for å oppdatere familie-identiteten - den ligner nå mer på storebror Edge, med den sekskantede grillen som befinner seg mellom lykter med skarpere design. Disse har nå adaptive bi-xenon hovedlys og LED-kjørelys. Tåkelysene er nye i sekskantet innramming, på hver side av et bredt luftinntak nederst. Effekten er å gi bilen et bredere utseende. Panseret ble også nytt.

Hekken ble noe endret, med nye baklykter, ny bakluke og en lett redesignet nedre del, sexy!

På betjeningssiden ble kanskje den viktigste fornyelsen at Kuga nå, på samme måte som Mondeo og Edge, fikk infotainment-systemet oppgradert til Sync 3. Det støtter nå norsk stemmestyring.

Sync 3 tilbyr berøringsskjerm, men de har nå knipe/sveipe-funksjon som en smarttelefon. Systemets hjerne er en prosessor som er ti ganger raskere enn forgjengerens slik at den kan håndtere en lang rekke flere oppgaver.

Internminnet er mye større enn før, og kartdata lagres nå på harddisk og ikke som før, på SD-kort

Bilen er som Ford er kjent for meget god å kjøre, du merker det med en gang du setter deg inn: Setene har fin sidestøtte, kjørestillingen kan justeres perfekt, styringen er presis og girkassen har korte og presise steg. Den krenger lite i svingene, som den takler kjapt og presist. Bilen gir et inntrykk av god balanse i alle kjøresituasjoner. Av systemer som bidrar til sikker fremdrift har Kuga det de kaller aktiv kurvekontroll, som kan redusere hastigheten med opptil 16 kilometer i timen per sekund dersom man litt uvørent kommer i for høy hastighet inn i en sving. Når de gode kjøreegenskapene kombineres med et meget akseptabelt nivå på kjørekomforten, får du en kjøreopplevelse der du ønsker at bilturen aldri tar slutt. Bilen oppleves som stillegående, med et veldig lavt støynivå inne i kupéen.

Av utstyr å nevne utover standard:

 • Oppvarmet ratt
 • Sony navigasjon med SYNC 3, 8" berøringsskjerm, norsk tekst/tale og handsfree m/stemmestyring, USB, Nødhjelpsassistanse, 9 høyttalere og ryggekamera
 • Navigasjon med SYNC 3, 8" berøringsskjerm, norsk tekst/tale og handsfree m/stemmestyring, USB, Nødhjelpsassistanse og 6 høyttalere.
 • Parkeringsassistent, parkeringssensorer foran og bak
 • Automatisk klimaanlegg
 • Motor/kupévarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med tidsur
 • Komplette vinterhjul
 • LED kjørelys
 • Lakk - metallic
 • Elektrisk innfellbare sidespeil
 • ST-Line Design pakke Stor spoiler, mørktonet glass, adaptive Bi-Xenon hovedlys og aluminiumspedaler
 • Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart
 • Nøkkelfritt system (nøkkelfri adgang og start)
 • Takrails - aluminiumsfinish (Sorte takrails på ST-Line)

For prøvekjøring eller andre spørsmål ta kontakt med Daggen døgnet rundt på tlf. 90483138 eller på e- post: daggen@auto8-8.no

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-19:00 /lør 10:00-14:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Hos oss er alle hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat og en prøvetur!

Vi tar forbehold om feil i alle våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line
KM-stand 55000 Km
Registrert dato 19/05/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 135 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2250 kg
Registreringsnummer UF75754
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
VIN WF0AXXWPMAHM73975
Referanse 8cb60032-e490-43a1-81dc-cee70c4bcfad
NB - Payload 548

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Annet
Ford Sync;Innfellbart hengerfeste;LED kjørelys;Motor og kupevarmer m/timer;Mørke vinduer bak;Parkeringsassistent - lukeparkerer av seg selv.;Radio/CD Sony, Dab inkl Ford SYNC handsfree og nødhjelpsassistanse;Varme i ratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger