COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 154 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Bensin
54000Km
1596
5

Detaljer

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 154 000

Inkl. omregistrering

Ford B- Max er rett og slett en helmax liten familiebil, og passer perfekt til de som ønsker seg en kompakt og by-vennlig bil – som samtidig har mye plass å by på.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Men uansett hvor urban du er eller ikke: B-Max er et godt valg hvis du er ute etter en liten og kompakt bil med god innvendig plass. Skyvedørene er også smarte, særlig hvis du skal kombinere små barn, handleposer og trange parkeringsplasser.

Den kan romme en liten familie uten altfor store plassbehov, men kvalifiserer også godt som eldrebil, fordi du ikke må bøye deg for å stige inn og ut. Fords lille flerbruksbil (småbil, 4 meter lang) har en sjelden konstruksjon som gjør den uvanlig praktisk og luftig. Den mangler den såkalte B-stolpen, karosseristolpen i konstruksjonen som skiller for- og bakdørene. Konstruksjonen gir mye luft spillerom når mennesker, ting og tang skal inn og ut av bilen. Ford er generelt gode på kjøreegenskaper og er blant de beste innenfor de fleste bilklassene på dette. B-Max føles større enn den egentlig er på veien. Støynivået er lavt. Til bykjøring er den kompakt og oversiktlig, den "urbane sjåføren" har altså ikke noe å klage på her. Han eller hun kan også trygt ta seg en langtur av og til, B-Max duger fint til det også.

Titanium modellen er rikelig utstyrt.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

  • Registreringsnummer på bilen
  • Hvor langt bilen er kjørt
  • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
  • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Spesifikasjoner

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 154 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell B-Max
Variant 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut
KM-stand 54000 Km
Registrert dato 27/10/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1596
Motorkraft 105 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1760 kg
Registreringsnummer UF69274
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 7d22824b-e658-49fa-a892-c156e86b5f45
NB - Payload 472

Tilbehør bil

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 154 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00