2019 Ford Mustang Fastback 2,3 290 hk EcoBoost

Kr 679 000

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin
9000Km
2261
2

Detaljer

Ford Mustang Fastback 2,3 290 hk EcoBoost

Kr 679 000

Inkl. omregistrering

Få andre bilmodeller kan vise til samme ikoniske status som Ford Mustang, Ikonisk, kraftfull og dynamisk med en umiskjennelig tilstedeværelse som ingen annen bil. Dette er Ford Mustang. Mustangs banebrytende design og topp moderne teknologi virker i symbiose for å omdefinere en legende. Ytelse, effektivitet og eleganse går hånd i hånd.

Som Fastback-versjon veier den 100 kilo mindre enn V8-eren, og er bare ett sekund tregere fra 0-100 km/t, 4,8 sekunder, oppgitte tall.

Du vil raskt merke at denne Mustangen er en mer raffinert bil enn forgjengeren. Uavhengig for- og bakhjulsoppheng, lettvektkarosseri med høystyrkestål og aluminium og god styring, medfører at både bedre presisjonen og komforten er langt bedre enn hos forgjengeren.

Det gjelder ikke minst interiøret. Den har blant annet en åttetommers, høyoppløst berøringsskjerm, høyere materialkvalitet, fin plassering av knapper med tydelige kontraster og kule vippebrytere.

Den sekstrinns manuelle girkassa er smidig og motoren drar fint selv på lave turtall. Ford Mustang er verdens mest solgte sportsbil, ikke uten grunn!

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: [email protected]

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne til rette prisen! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

FOR UTFYLLENDE INFO OM BILEN, SEND GRATIS SMS TIL 2065 MED TEKSTEN BIL UF86262

FORD Approved bruktbiler Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Ford-forhandleren gir i tillegg inntil 24 måneders bruktbilgaranti. Tar du service hos Ford Forhandleren gir vi mobilitetsgaranti og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute. Vi kontrollerer servicehistorikk og garanterer korrekt kilometerstand på alle biler som selges hos våre forhandlere. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi. Alle bruktbiler fra Ford-forhandleren gjennomgår en grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder der eventuelle feil og mangler blir oppdaget og rettet før vi selger bilen, og en utfyllende tilstandsrapport blir utarbeidet på hver enkelt bil fra a til å. Alt for at våre kunder skal være trygge og for at vi skal kunne innestå for de bilene vi selger; Slik at du skal oppleve forskjellen ved å handle hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren gir deg inntil 30 dagers bytterett (inntil 1000 km) som betyr at du kan bytte i en annen bil i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil i forhandlerens lager, og som kunde hos en Ford-forhandler har du gjennomgående et stort og bredt utvalg å velge i. Ford-forhandleren tilbyr fordelaktig og fleksibel finansiering igjennom Fords eget finansieringsselskap Ford Credit. Spør Ford-forhandleren om finansiering og finansieringsløsninger som passer deg og din personlige økonomi. I tillegg har Ford-forhandleren fremforhandlet svært gunstige forsikringsordninger - og vilkår for sine kunder. Disse kan du også nyte godt av når du kjøper bruktbil hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren garanterer at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Trygge transaksjoner og dokumenterte eierforhold til bilen garanterer deg trygg handel og sikkert økonomisk oppgjør. Du får bilen ferdig registrert " alt-i-ett løsning " med leveringsgaranti; i avtalt tilstand til avtalt tid og avtalt pris.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Spesifikasjoner

Ford Mustang Fastback 2,3 290 hk EcoBoost

Kr 679 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mustang
Variant Fastback 2,3 290 hk EcoBoost
KM-stand 9000 Km
Registrert dato 28/02/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2261
Motorkraft 290 HK
Karosseri type Coupé
CO2 utslipp 199 g/km
Farge Svart
Dører 2
Seter 4
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer UF86262
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN 1FA6P8TH7J5158464
Referanse 3e546f0c-ea97-4a14-8215-fc60d65f384f
NB - Payload 286

Tilbehør bil

Ford Mustang Fastback 2,3 290 hk EcoBoost

Kr 679 000

Inkl. omregistrering

Annet
Skinnratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger