2020 Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi Tekna Arctic Truck AT35

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Diesel
30000Km
2298
4

Detaljer

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi Tekna Arctic Truck AT35

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

Her har du muligheten til å skaffe deg Norges råeste Navara!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar når du kommer til oss. Prøvekjøring må avtales.

Dette er en Tecna- utgave som er ombygd hos Arctic Trucks, NISSAN NAVARA AT35 Når Arctic Trucks bygger om Nissan Navara med større hjul heves bilen totalt med 40 mm og hjulhusene tilpasses både foran og bak i tillegg til flere modifiseringer for at hjulene skal gå fritt i alle situasjoner. Det monteres skjermbreddere lakkert i bilens farge som gir bilen et kraftfullt utseende og gjør at den skiller seg ut blandt andre kjøretøy.

35x12.5R17 BF Goodrich A/T KO2 • 17x10” aluminiumsfelger • Lakkerte skjermbreddere • Tilpassning av hjulhus foran og bak • Arctic Trucks skvettlapper foran og bak • Nye stigtrinn • 40 mm heving på fremaksling • Kalibrering av speedometer • Forstillingskontroll • Momentnøkkel til dekkskift og etterstramming • Godkjenning hos trafikkstasjon. I tillegg kommer lys og bøyler. Ombyggingen kom på rundt 190 000,- på denne.

Nybilgarantien løper helt fram til 10.02.2025 / 160 000 km på denne, så her ligger alt til rette for et forutsigbart og ryddig bilhold i mange år framover!

JOBBER SOM EN PICKUP - KJØRER SOM EN SUV.

Markedet for pickup'er har nærmest eksplodert. Dette kan ha en sammenhenge med at bilene blir mer og mer som ordinære biler, men har det praktiske lasteplanet bak i tillegg.

  • Nissan Navara er den råsterke pickup'en som gjør selv de tyngste jobbene til en lek! Smart bil for fritid eller allsidig arbeidsverktøy – NAVARA er det du vil den skal være, med den bonusen at den er billigst i drift i sin klasse.

Ting å snakke om:

  • AT 35 ombygging -Aluminiumsfelger -Hengerfeste -Takrails -Multifunkjsonelt ratt
  • EL. Skinnseter -Handsfree/Blutooth -Cruise controll -Automatiske kjørelys -Regnsensorer -Keyless GO -DAB radio -CD/AUX/USB -7 toms navigasjon skjerm -360 graders ryggekamera -Ryggesensorer -Automatisk aircondition -Takluke -LED hovedlykter
  • Lazer LED på flere tusen lumen fra LAZER LED
  • Frontbøyle
  • Hood Visor, Dark Smoke
  • Planbunn i plast
  • Sort lyktebøyle i front
  • Premium pack (soltak og skinnseter med el. just forseter)

Denne bilen går som demonstrasjonsbil, km. stand kan derfor avvike fra annonsert kjørelengde.

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: [email protected]

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

Denne bilen går som demonstrasjonsbil, km. stand kan derfor avvike noe fra annonsert kjørelengde - ta kontakt med bruktbilsjefen på tlf. 90483138 eller på e- post: [email protected] for å avtale bestiktigelse og prøvekjøring.

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne til rette prisen! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

FOR UTFYLLENDE INFO OM BILEN, SEND GRATIS SMS TIL 2065 MED TEKSTEN BIL UF78967

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-19:00 /lør 10:00-14:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokalisjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca 2200 biler i Året.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Hos oss er alle hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat og en prøvetur!

Nissan Cared4 fordeler:

-Alle Nissan CARED4-biler dekkes fremdeles av Nissan nybilgaranti. Denne gjelder til bilen er 5 år eller kjørte 100 000 km (det som inntreffer først -Bytterett: Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din Nissan CARED4-bil, kan du fritt bytte den innen 30 dager og 2 000 km. Du kan bytte den i en bil i tilsvarende priskategori hos samme forhandler. -Prisløfte: Vi er konkurransedyktige på pris. Ha din Nissan på service hos din lokale Nissan-forhandler, så gir vi deg et prisløfte på service og reparasjoner for alle Nissan-modeller uansett alder: Vi matcher prisen på lignende service og reparasjon hos et annet, lokalt verksted hvis deres pristilbud er lavere enn vårt. -Finans: Som samarbeidspartner tilbyr Santander gode, tilpassede finansieringsordninger for Nissan CARED4-biler, med opptil 10 års nedbetalingstid og 100% finansieringsgrad -Veihjelp: Alle CARED4-biler dekkes av Nissan Veihjelp til de er 5 år. Grunnleggende tjenester og tilleggstjenester tilbys uansett om årsaken ikke dekkes av forsikringen, om det er et uhell eller selvforskyldt – 24 timer om dagen, 7 dager i uka, helt gratis! -En Nissan CARED4-bil gjennomgår en grundig, teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Det har også blitt sjekket at bilen ikke har blitt stjålet, at den ikke har vært utsatt for en ulykke og at det ikke er utestående fordringer på den. Dette gjør at alle aspekter ved bilen avdekkes. Og bare når den tilfredsstiller alle disse kravene kan vi si at den er CARED4. -Vi tar alle biler som innbytte og tilbyr en konkurransedyktig markedspris. -Nordiske spesifikasjoner: Alle Cared4-biler har blitt bygget og utstyrt for nordiske forhold. Vi garanterer at bilen har sitt opprinnelige marked i Norden og er utstyrt etter nordiske spesifikasjoner.

Spesifikasjoner

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi Tekna Arctic Truck AT35

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

Merke Nissan
Modell Navara
Variant Double Cab 2,3 dCi Tekna Arctic Truck AT35
KM-stand 30000 Km
Registrert dato 10/02/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2298
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 194 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3250 kg
Registreringsnummer UF86385
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN VSKCTND23U0146268
Referanse ba9e01ac-3475-4fe5-aeb1-1eb471eedc3a

Tilbehør bil

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi Tekna Arctic Truck AT35

Kr 619 000

Inkl. omregistrering

Annet
6 veis elektrisk justering av førersete;Auto hold;Cruisekontroll;DAB radio;Nøkkelfri adgang;Skinnratt;Stigtrinn;Tilhengerfeste;8 alufelger;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlener foran;Automatisk klimaanlegg;Aux-inngang;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Understellsbehandlet;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00Daggen Halkjelsvik
Salgsansvarlig bruktbil

Tel: 70 10 46 38

Mobil: 904 83 138

Nils Kolvik
Selger Ford

Tlf: 957 55 318


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger