COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active e-CVT

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Bensin/Elektrisitet
52000Km
1497
5

Detaljer

Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active e-CVT

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

  • En småbil som føles stor!

Toyota Yaris Hybrid er en av dem suverent mest populære småbilen i Norge.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Bile er svært lettkjørt, trygg og forutsigbar. Den ekstra vekten i batteriene bak i bilen, gir en bedre balanse enn i de normale versjonene. Og om hjulene begynner å famle etter feste, er stabilitetskontrollen hurtig på plass.

Hybrid-drivverket i Toyota Yaris er hentet fra første generasjon Prius, og fungerer meget fint i det daglig bruk, og bidrar til at bilen kjennes svært lettkjørt. Særlig i by- og nærkjøring er hybridutgaven i sitt ess. Da drar den ofte nytte av den ekstra skyvekraften i elmotoren, og ved bykjøring går den ofte som ren elbil. Det kjennes svært miljøkorrekt ut. Hybridversjonen er lett og kjapp i frasparket. Samlet effekt og dreiemoment fra bensin- og elmotor er 100 hk og 200 Nm. Toyota Yaris Hybrid følger fint med i trafikken og føles tilstrekkelig motorisert. Særlig opp til 60-70 km/t merkes det godt at du har ekstra hjelp av elmotoren.

At småbilene ikke lenger er så små, er Toyota Yaris et godt bevis på. Her er det tilstrekkelig benplass og takhøyde i baksetet til at fire voksne på 180-185 cm kan sitte i bilen på langtur. De får også med seg en brukbar mengde bagasje: 286 til 768 liter er bagasjeromsmålene. Rene linjer gjør det lettlastet. En plate i gulvet gir et skjult rom til vanlig og tas ut når du trenger full bagasjeplass.

Toyota Yaris Hybrid setter standarden for hvordan en fornuftig småbil skal være. Lettkjørt, nøysom og med plassforhold som gjør at du klarer en langtur i ny og ne.

Denne småbilen kjennes slett ikke liten ut.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Ta kontakt for prøvekjøring og ett hyggelig møte Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

  • Registreringsnummer på bilen
  • Hvor langt bilen er kjørt
  • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
  • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Spesifikasjoner

Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active e-CVT

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

Merke Toyota
Modell Yaris
Variant 1,5 Hybrid Active e-CVT
KM-stand 52000 Km
Registrert dato 15/10/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1497
Motorkraft 73 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 75 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1565 kg
Registreringsnummer UR94361
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse f178b314-cffe-40ac-a45b-470ef23153e1

Tilbehør bil

Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active e-CVT

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00