COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Mercedes-Benz X-Klasse X250d Power 4MATIC aut

Kr 449 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
33000Km
2298
4

Detaljer

Mercedes-Benz X-Klasse X250d Power 4MATIC aut

Kr 449 000

Inkl. omregistrering

Nylig ankommet bruktbiltorget står en flott Mercedes- Benz X-klasse gunstig priset!

Man skal passe seg for å si at en bruktbil er strøken, med dette må være det nærmeste man kan komme ...

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Mercedes-Benz X-Klasse er en bil du ikke bare går forbi. Det kule og uttrykkssterke utseendet til X-Klasse understreker en ting veldig tydelig: Denne bilen forener to verdener. På den ene siden den kraftige arbeidshesten, den robuste terrengbilen, eventyreren. Samtidig er X-Klasse selve legemliggjørelsen av storbyens kule modernitet.

 • Premium pickup
 • Fantastisk kjørekomfort
 • 3.5 tonn tilhengervekt
 • Bøyle med Lazer LED langlys
 • Keramisk lakkforsegling "Behandlingen gir lakken optimal beskyttelse og glans, med et langvarig resultat. Behandlingen innenfor denne kategorien er blant de beste innenfor lakkbeskyttelse i dagens marked"
 • Oransje markeringslys på sidene
 • Active City stop
 • Takrails
 • Style pakke
 • Winter pakke
 • Parkeringspakke 360* kamera
 • Nøkkelfritt
 • Skinninteriør
 • Bakkestart assistent
 • Hengerfeste
 • Trafikkskilt assistent
 • Regn sensorer
 • LED lys
 • Elektriske sete
 • Flatdørk med støyreduserende vegg
 • plus- plus -plus ...

Det første man legger merke til, er den imponerende fronten. Panseret med powerdomes inngår i en symbiose med frontstøtfangeren og det optiske underkjøringsvernet i krom: Urban stilbevissthet blander seg med elementer fra robuste offroad-miljøer. Den markante utformingen av frontlyktene gjør at radiatorgrillen ser bredere ut, og gir X-Klasse et maskulint og selvbevisst uttrykk.

X-Klasse er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og assistansesystemer som støtter og avlaster føreren. Særlig i bytrafikken kan trafikkskiltassistenten være til nytte, idet den viser fartsgrenser og forbikjøringsforbud. Med last eller tilhenger sørger ESP® med tilhengerstabilisering for maksimal stabilitet.

Nybilgarantien løper helt fram til 27.09.2023 på denne så her ligger alt til rette for et forutsigbart og ryddig bilhold i mange år framover.

 • Kjøp bilen, livet er kort!

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

 • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

 • Registreringsnummer på bilen
 • Hvor langt bilen er kjørt
 • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
 • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Vestlandske Auto AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Mercedes-Benz X-Klasse X250d Power 4MATIC aut

Kr 449 000

Inkl. omregistrering

Merke Mercedes-Benz
Modell X-Klasse
Variant X250d Power 4MATIC aut
KM-stand 33000 Km
Registrert dato 27/09/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2298
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 209 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3250 kg
Registreringsnummer UF81572
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 31016547-ae88-4f80-b1ef-462a94674a68
NB - Payload 1016

Tilbehør bil

Mercedes-Benz X-Klasse X250d Power 4MATIC aut

Kr 449 000

Inkl. omregistrering

Annet
6 veis elektrisk justering av førersete;Bakkestart hjelp;Nøkkelfri adgang;Skinninteriør;8 alufelger;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk kjørelys;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00