COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 Volvo V60 T5 Momentum R-design aut

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Bensin
155000Km
1969
5

Detaljer

Volvo V60 T5 Momentum R-design aut

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Volvo V60 T5 R-design - morobil med lavt forbruk! Bilen er knallrød, og virkelig tøff å se på.

I dette tilfellet betyr det en 2-liters firesylindret motor på 245 hestekrefter med et dreiemoment på 350 Nm. Motoren er levert med Volvos 8-trinns Geartronic-automatkasse. Kombinasjonen er ypperlig.

Med denne kassen tok Volvo et kvantesprang vekk fra de trege og utdaterte gearkassene de er kjent for, denne kassen er like rask og fin som konkurrentenes, og med denne kraftige bensinmotoren blir den herlig å akslerere med - girskiftene kommer som haggel, og 0 - 100 går unna på småpene 6 sekunder! - Og det må sies å være rått i en forholdsvis stor stasjonsvogn. Når den i tillegg har et oppgitt forbruk på 0,6 liter pr mil ved blandet kjøring, og 0,49 på landeveien så er dette en fest.

Designet for å kjøres!

Volvos mest sporty noensinne! V60 R-Design er en sportslig familiestasjonsvogn med en fremtredende dynamisk stil. De unike utvendige designelementene er et uttrykk for bilens atletiske karakter, mens Contour-setene og de skreddersydde R-Design-interiørdetaljene skaper et miljø som gjør det lett å nyte kjøreturen. Stivere og lavere hjuloppheng gir en presis respons som hjelper deg å nyte hvert øyeblikk på veien.

Styringen er hvass. Og det klassiske trikset med fjærbensstag som forbinder støtdemper-innfestningene foran, stiver opp hele konstruksjonen. Bilene er også senket 15 millimeter i forhold til den ”vanlige”, ved hjelp av kortere og 15 prosent stivere fjærer.

I tillegg er det montert nye og stivere foringer, både i for og bakstilling. Som et eksempel kan det nevnes at foringene i det fremre bakstillingsfestet er hele 400 prosent (!) stivere enn på standard-modellen. Dette er for å unngå vridninger og for å sørge for at hjulene holder seg på bakken – med maksimalt veigrep.

Her er det brukt ”mono-tube” dempere – mot før twin-tube. Dette gir kortere og raskere olje-forflyttning i demperne – som da reagerer raskere.

Jeg nevnte at styringen var hvass. Her "anvender" Volvo et system som kalles Corner Traction Control. I kortversjon går det ut på at det ved svingkjøring overføres (via antispinnsystemet) mer kraft til det ytre hjulet enn det indre.

Egentlig samme prinsipp som når man kjører slalåm på ski. Trykket settes på ytterskien mens innerskien løftes litt ...

Konklusjonen Volvo V60 T5 er bilen for dem som vil ha mye fart og moro, men samtidig trenger greit med plass. Den nye firesylindrede bensinmotoren er veldig underholdende, og har massevis av kraft. Samtidig leverer den gode utslipps- og forbrukstall. Den hjelpes også godt av Volvos nye 8-trinns automatkasse, som bidrar med lynraske og nærmest sømløse girskift.Totalt sett har V60 T5 dermed veldig mye bra å by på.

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar når du kommer til oss.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne til rette prisen! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

  • Registreringsnummer på bilen
  • Hvor langt bilen er kjørt
  • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
  • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Spesifikasjoner

Volvo V60 T5 Momentum R-design aut

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V60
Variant T5 Momentum R-design aut
KM-stand 155000 Km
Registrert dato 24/02/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 245 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 144 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2160 kg
Registreringsnummer BT18963
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse f5c00a49-1e31-4fc6-ab2b-3d47059ad095
NB - Payload 467

Tilbehør bil

Volvo V60 T5 Momentum R-design aut

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis elektrisk justering av seter foran m/minne;Automatiske fjernlys;Bluetooth audio;Bluetooth handsfree;DAB radio;El fører sete;Ettgreps nedfellbare bakseter;Mørke vinduer bak;Oppvarmet frontrute;Sort sportsinteriør med sportsseter;Sportsseter;Sportsunderstell;Trafikkskiltgjenkjenning;Varme i ratt;8 alufelger;ABS bremser;Active Xenon lys;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Bakspoiler;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Hengerfeste;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Navigasjonssystem;Nøkkelfri adgang og start;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Varme i seter;Vinterhjul;Volvo on call

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00