COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
9000Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Ford Focus er en knallbra bil, Focus er bilen for deg som vil ha de aller beste kjøreegenskapene.

Du merker det med en gang du setter deg inn: Setene har fin sidestøtte, kjørestillingen kan justeres perfekt, styringen er presis og girkassen har korte og presise steg. På svingete landeveier er fjæringen fast og stabiliteten god. Focus er en bil for deg som liker en aktiv kjørestil.

Denne 125 hestekrefters sterke varianten leverer i bøtter og spann over hele turtallsregisteret. Ford Focus er også utrustet med et behagelig lavt lydbilde og gode kjøreegenskaper med fin avfjæring. På veien er denne bilen en ren nytelse å kjøre, og i tillegg er den nydelig å se på! Her stemmer alt og den leverer en herlig stabilitet og kjørefølelse, legger du til lekker, stilfull og nydelige linjer langs karosserisiden og panseret, så er du der!

Ford Focus fikk beste karakter, fem stjerner, da den ble kollisjonstestet av EuroNcap.

Av utsyr utover standard:

 • Bakspoiler stor
 • Titaniumpakke: Nøkkelfri adgang og start, el. innfllbare sidespeil og mørktonet glass
 • Farget tak og speilhus i shadow black
 • 18" 5x2 eikers aluminiumsfelger
 • Stylingsett, skjørt foran og vak, sideskjørt, spoiler og fargede bremsecalipere
 • SONY navigasjon med premium sound og 8" Toutchskjerm, inkl. DAB, Ford sync 3 handsfree med stemmestyring og USB, avansert kjørecomputer, 10 høytalere inkl. subwoofer samt nødhjelpsassistanse.
 • Oppvarmet ratt
 • Parkeringspakke 2, parkeringsassistent, parkeringssensorer foran og bak, el. innfellbare sidespeil
 • Active City Stop
 • Elektriske vinduer bak
 • Girskifthendler på rattet
 • Vinterpakke
 • Mørktonede glass.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre serviceteknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport. Vi i Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS tar i mot innbytte og har gunstige finansierings- og forsikringsløsninger.

Ta kontakt med Stian Ulleland tlf: 957 07 521, Kristoffer Bredesen tlf: 904 82 022 for mer informasjon.

Auto 8-8 Haukebø & Rødseth er en av Norges eldste Fordforhandlere da firma har solgt Ford siden 1922. Vår målsetting har alltid vert å ha fornøyde kunder som finner at bilkjøp hos oss er trygt og godt til riktige priser.

Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering. Besøk oss og se vårt store utvalg av kjøretøy for enhver anledning og til ethvert behov.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! Vi henter kunder på Molde lufthavn Årø, eller Molde bussterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Velkommen til prøvekjøring!

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut
KM-stand 9000 Km
Registrert dato 29/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 125 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer US10109
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse f992adf4-bca3-4abb-acab-f9ec561b009a

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Annet
Bluetooth;My key;ABS bremser;Active City Stop;Adaptiv LED hovedlys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart speil;Automatisk klimaanlegg;AUX;Avansert kjørecomputer;Beltevarsler;Berøringsskjerm;Bi-Xenonlys;Blindsone informasjonsystem;Cruisekontroll;DAB;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;El. innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler;Full stylingsett;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED baklys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;MP3 tilkobbling;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkeløs;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Parkeringssensorer bak;Parkeringssensorer foran;Parkeringssensorer sidene;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Sommerdekk på alufelg;Sony DAB radio/CD m/SYNC 2 8" skjerm;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Stylingpakke;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterdekk på alufelg

Brukte biler

Åpningstider

Mandag-Fredag 08.30-16.30

Torsdag 08.30-19.00

Lørdag 10.00-14.00

Telefon
712 03 700


Stian Ulleland
Salgskonsulent

Tlf: 957 07 521