COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi 190 Tekna aut

Kr 424 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
26000Km
2298
4

Detaljer

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi 190 Tekna aut

Kr 424 000

Inkl. omregistrering

Endelig har du mulighet til å få kjøpt vår nydelige Nissan Navara Tekna N-Guard demo- bil!

Nybilgarantien løper helt fram til 25.03.2024 / 160 000 km på denne, så her ligger alt til rette for et forutsigbart og ryddig bilhold i mange år framover!

JOBBER SOM EN PICKUP - KJØRER SOM EN SUV.

Markedet for pickup'er har nærmest eksplodert. Dette kan ha en sammenhenge med at bilene blir mer og mer som ordinære biler, men har det praktiske lasteplanet bak i tillegg.

  • Nissan Navara er den råsterke pickup'en som gjør selv de tyngste jobbene til en lek! Smart bil for fritid eller allsidig arbeidsverktøy – NAVARA er det du vil den skal være, med den bonusen at den er billigst i drift i sin klasse.

Vi selger nå vår flotte Nissan Navara N-Guard Double Cab 2,3 på 190 hk og en 7 trinns automatkasse skal gjøre jobben upåklakelig i all slags terreng. Alle Double Cab varianter har et multilink bakhjulsoppheng som er unikt ifht konkurerende modeller som stort sett er basert på bladfjærer. Fordelen er at det er mer personbil komfort ved kjøring.

Nybilprisen på denne er 570 000,-

Ting å snakke om:

-Aluminiumsfelger -Hengerfeste -Takrails -Multifunkjsonelt ratt

  • EL. Skinnseter -Handsfree/Blutooth -Cruise controll -Automatiske kjørelys -Regnsensorer -Keyless GO -DAB radio -CD/AUX/USB -7 toms navigasjon skjerm -360 graders ryggekamera -Ryggesensorer -Automatisk aircondition -Takluke -LED hovedlykter
  • Lazer LED på flere tusen lumen fra Wurth LED
  • Frontbøyle
  • Lokk lasteplan fra Thor Holm ( 26 000,-)
  • Hood Visor, Dark Smoke
  • Planbunn i plast
  • Sort lyktebøyle i front

Køper du bruktbil hos oss denne måneden, kan du få bilen fritt levert hjem. Kostnader kan tilkomme nord for Bodø.

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

Denne bilen går som demonstrasjonsbil, km. stand kan derfor avvike noe fra annonsert kjørelengde - ta kontakt med bruktbilsjefen på tlf. 90483138 eller på e- post: daggen@auto8-8.no for å avtale bestiktigelse og prøvekjøring.

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

  • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne til rette prisen! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

FOR UTFYLLENDE INFO OM BILEN, SEND GRATIS SMS TIL 2065 MED TEKSTEN BIL UF78967

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-19:00 /lør 10:00-14:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokalisjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca 2200 biler i Året.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Hos oss er alle hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat og en prøvetur!

Nissan Cared4 fordeler:

-Alle Nissan CARED4-biler dekkes fremdeles av Nissan nybilgaranti. Denne gjelder til bilen er 5 år eller kjørte 100 000 km (det som inntreffer først -Bytterett: Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din Nissan CARED4-bil, kan du fritt bytte den innen 30 dager og 2 000 km. Du kan bytte den i en bil i tilsvarende priskategori hos samme forhandler. -Prisløfte: Vi er konkurransedyktige på pris. Ha din Nissan på service hos din lokale Nissan-forhandler, så gir vi deg et prisløfte på service og reparasjoner for alle Nissan-modeller uansett alder: Vi matcher prisen på lignende service og reparasjon hos et annet, lokalt verksted hvis deres pristilbud er lavere enn vårt. -Finans: Som samarbeidspartner tilbyr Santander gode, tilpassede finansieringsordninger for Nissan CARED4-biler, med opptil 10 års nedbetalingstid og 100% finansieringsgrad -Veihjelp: Alle CARED4-biler dekkes av Nissan Veihjelp til de er 5 år. Grunnleggende tjenester og tilleggstjenester tilbys uansett om årsaken ikke dekkes av forsikringen, om det er et uhell eller selvforskyldt – 24 timer om dagen, 7 dager i uka, helt gratis! -En Nissan CARED4-bil gjennomgår en grundig, teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Det har også blitt sjekket at bilen ikke har blitt stjålet, at den ikke har vært utsatt for en ulykke og at det ikke er utestående fordringer på den. Dette gjør at alle aspekter ved bilen avdekkes. Og bare når den tilfredsstiller alle disse kravene kan vi si at den er CARED4. -Vi tar alle biler som innbytte og tilbyr en konkurransedyktig markedspris. -Nordiske spesifikasjoner: Alle Cared4-biler har blitt bygget og utstyrt for nordiske forhold. Vi garanterer at bilen har sitt opprinnelige marked i Norden og er utstyrt etter nordiske spesifikasjoner.

Spesifikasjoner

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi 190 Tekna aut

Kr 424 000

Inkl. omregistrering

Merke Nissan
Modell Navara
Variant Double Cab 2,3 dCi 190 Tekna aut
KM-stand 26000 Km
Registrert dato 25/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2298
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 183 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer UF83419
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse a2c0b8f9-3ef6-4d91-ad41-86d54152cced

Tilbehør bil

Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi 190 Tekna aut

Kr 424 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00