COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
17000Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Nå har du endelig muligheten til å kjøpe vår nydelige Ford Monden Vignale Hybrid!

Nybilgarantien løper helt fram til 29.03.2024 Her ligger alt til rette for et forutsigbart og rimelig bilhold i mange år framover.

Det beste fra begge verdener: Mondeo Hybrid stasjonsvogn har to kraftkilder: En konvensjonell bensinmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk mellom drivlinjene, eller bruker en kombinasjon av begge, for å levere en perfekt blanding av kraft og effektivitet. Regenerativ bremsing sender energien som normalt går tapt tilbake for å kunne lade batteriet, noe som gjør systemet enda mer effektivt.

Mondeo er nå tilgjengelig som hybrid (HEV) med banebrytende teknologi. Ved å kombinere fordelene med elektrisk og bensindrevet kraft, gir Mondeo hybrid enestående effektivitet og smidighet sammen med tilfredsstillende ytelser og kjørelengde. Samtidig sørger regenerativ bremsing, en innovativ SmartGauge med bremseveileder, og andre sofistikerte systemer for maksimal utnyttelse av bilens kraft og effektivitet. Intelligent design, smart teknologi og presisjonsteknikk forsterker fordelene ved en hybridelektrisk bil (HEV). Hybridteknologien vet når det er best å skifte fra bensin til elektrisk kraft. Resultatet er jevn, effektiv ytelse og en spennende kjøreopplevelse samt et drivstofforbruk på bare 0,49L/mil.

Bilen har blant annet følgende: Citypakke Premium

 • Sony Navigasjon, Premium Sound system med 10 høyttalere, ryggekamera og parkeringsassistent med parkeringssensoren foran, bak og på sidene.

Teknologipakke Vignale

 • Elektrisk bakluke og blindsonevarsler

Bilen har i tillegg:

 • Tilhengerfeste, elektrisk innfellbart
 • Skinntrukket dashbord
 • Bagasjeromsgardin
 • Blindsonevarsler
 • Elektriskt bakluke
 • Hodestøtte 4-veis foran
 • Mørktonet glass bak
 • Oppvarmede seter foran
 • Oppvarmede sete bak
 • Park ass + p-sens for/bak
 • Premium Sound System
 • Ryggekamera
 • Sony Navigasjon
 • Spoiler
 • Vinterpakke AGEAD
 • 4.2 LCD display dobbel
 • Adaptive LED-hovedlys
 • Aktiv støydemping
 • Elektrisk justerbart førersete 10-veis med minne
 • Kjørecomputer Hybrid
 • Lithium-ion Hybridbatteri
 • Metallic lakk
 • Skinntrukket dashbord
 • Unike 18t felger
 • Vignale signaturdesign
 • Vignale skinnseter
 • Bagasjeromsmatte
 • Gummimatter
 • Piggfri vinterhjul på alufelg + + +

Nyt bildene, disse sier mer enn tusen ord!

Auto 8-8 Vestlandske Auto AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Ønsker du mer informasjon og å gjøre en hyggelig og trygg handel? Ta kontakt døgnet rundt med: Daggen Halkjelsvik Mobil: 904 83 138 Epost: daggen@auto8-8.no

Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen leverer vi ferdig registrert bil på dagen

INNBYTTE - FINANSIERING - FRAKT OVER HELE LANDET - BRUKTBILGARANTI

 • Skal du selge bilen din? Vi kjøper den gjerne. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ønsker du at vi skal se på et eventuelt innbytte/kjøp av din bil, ønsker vi følgende opplysninger i mail til oss:

 • Registreringsnummer på bilen
 • Hvor langt bilen er kjørt
 • Relevant ekstrautstyr / utstyrsgrad / andre opplysninger / skader / service historikk osv.
 • Send også gjerne et bilde av bilen innvendig og utvendig

Dette gjør at vi har muligheten til å gi deg et raskere, og en mer nøyaktig pris eller mellomlegg.

FORD Approved bruktbiler Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Ford-forhandleren gir i tillegg inntil 24 måneders bruktbilgaranti. Tar du service hos Ford Forhandleren gir vi mobilitetsgaranti og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute. Vi kontrollerer servicehistorikk og garanterer korrekt kilometerstand på alle biler som selges hos våre forhandlere. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi. Alle bruktbiler fra Ford-forhandleren gjennomgår en grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder der eventuelle feil og mangler blir oppdaget og rettet før vi selger bilen, og en utfyllende tilstandsrapport blir utarbeidet på hver enkelt bil fra a til å. Alt for at våre kunder skal være trygge og for at vi skal kunne innestå for de bilene vi selger; Slik at du skal oppleve forskjellen ved å handle hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren gir deg inntil 30 dagers bytterett (inntil 1000 km) som betyr at du kan bytte i en annen bil i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil i forhandlerens lager, og som kunde hos en Ford-forhandler har du gjennomgående et stort og bredt utvalg å velge i. Ford-forhandleren tilbyr fordelaktig og fleksibel finansiering igjennom Fords eget finansieringsselskap Ford Credit. Spør Ford-forhandleren om finansiering og finansieringsløsninger som passer deg og din personlige økonomi. I tillegg har Ford-forhandleren fremforhandlet svært gunstige forsikringsordninger - og vilkår for sine kunder. Disse kan du også nyte godt av når du kjøper bruktbil hos Ford-forhandleren. Ford-forhandleren garanterer at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Trygge transaksjoner og dokumenterte eierforhold til bilen garanterer deg trygg handel og sikkert økonomisk oppgjør. Du får bilen ferdig registrert " alt-i-ett løsning " med leveringsgaranti; i avtalt tilstand til avtalt tid og avtalt pris.

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-18:00 /lør 10:00-15:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Auto 8-8 Vestlandske AS tar forbehold om feil/skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut
KM-stand 17000 Km
Registrert dato 29/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 111 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer UF83055
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 40c1236a-48f0-4e8a-ab62-b8c0d0680f82

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis elektrisk justering av seter foran m/minne;Adaptive kjørelys;Adaptive LED hovedlys;Auto hold;Automatiske fjernlys;Blindsone informasjonssystem;DAB radio;El høydejustering i førersete;Innfellbart hengerfeste;Kollisjonspute - passasjerside;LaneKeeper;Midtarmlene;Nøkkelfri adgang;Parkeringsassistent - lukeparkerer av seg selv.;Radio/CD Sony, Dab inkl Ford SYNC handsfree og nødhjelpsassistanse;Trafikkskiltgjenkjenning;USB-inngang;Varme i ratt;8 alufelger;ABS bremser;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlener foran;Automatisk avblending av bakspeil;Automatisk kjørelys;Automatisk klimaanlegg;Aux-inngang;El. bakluke;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Metallic lakk;Multikonturseter i skinn;Navigasjonssystem;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Regnsensor;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00