COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Kuga 1,5 Ecoboost 182hk AWD ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Bensin
26000Km
1498
5

Detaljer

Ford Kuga 1,5 Ecoboost 182hk AWD ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå din beste turkamerat, en nydelig SUV, tungt lastet med utstyr i den velutstyrte og sportslige ST -Line utgaven, i en nydelig farge kombinasjon. Spekket med en sprek 1,5 182 hk Ecoboost motor, 4X4/Firehjulstrekk

 • Et inspirerende interiør Sportspedaler i aluminiumdesign, spesielt sportsratt, logo på sparkeplater – det sportslige uttrykket er tydelig uansett hvor du ser, hver gang du legger ut på veien. Og stilige sportsseter med kontrastsøm gir deg en komfortabel og underholdende kjøretur.

Ford Kuga fikk ny front i 2017 for å oppdatere familie-identiteten - den ligner nå mer på storebror Edge, med den sekskantede grillen som befinner seg mellom lykter med skarpere design. Disse har nå adaptive bi-xenon hovedlys og LED-kjørelys. Tåkelysene er nye i sekskantet innramming, på hver side av et bredt luftinntak nederst. Effekten er å gi bilen et bredere utseende. Panseret ble også nytt.

Hekken ble noe endret, med nye baklykter, ny bakluke og en lett redesignet nedre del, sexy!

På betjeningssiden ble kanskje den viktigste fornyelsen at Kuga nå, på samme måte som Mondeo og Edge, fikk infotainment-systemet oppgradert til Sync 3. Det støtter nå norsk stemmestyring.

Sync 3 tilbyr berøringsskjerm, men de har nå knipe/sveipe-funksjon som en smarttelefon. Systemets «hjerne» er en prosessor som er ti ganger raskere enn forgjengerens slik at den kan håndtere en lang rekke flere oppgaver.

Internminnet er mye større enn før, og kartdata lagres nå på harddisk og ikke som før, på SD-kort

Bilen er som Ford er kjent for meget god å kjøre, du merker det med en gang du setter deg inn: Setene har fin sidestøtte, kjørestillingen kan justeres perfekt, styringen er presis og girkassen har korte og presise steg. Den krenger lite i svingene, som den takler kjapt og presist. Bilen gir et inntrykk av god balanse i alle kjøresituasjoner. Av systemer som bidrar til sikker fremdrift har Kuga det de kaller aktiv kurvekontroll, som kan redusere hastigheten med opptil 16 kilometer i timen per sekund dersom man litt uvørent kommer i for høy hastighet inn i en sving. Når de gode kjøreegenskapene kombineres med et meget akseptabelt nivå på kjørekomforten, får du en kjøreopplevelse der du ønsker at bilturen aldri tar slutt. Bilen oppleves som stillegående, med et veldig lavt støynivå inne i kupéen.

Av utstyr utover standard:

 • Mørktonet glass
 • Blindsone informasjonssystem
 • Activve city stop
 • Fislkiftvarsler
 • Fiskiftassistanse
 • Føreroppmerksomhet- overvåkning
 • Trafikkskilt gjenkjenning
 • Automatisk nær- og fjernlys
 • Elektrisk innfellbare sidespeil
 • Innstegsbelysning
 • Elektrisk innfellbart hengerfeste
 • Motor kupe varmer
 • Oppvarmet ratt
 • Bagasjeromsmatte
 • 19" 5x2 eikers alufelger
 • Adaptive cruicekontroll
 • Automatisk bakluke
 • Nøkkelfritt system
 • 10 veis el. justering av førersete
 • Panoramatak
 • Stripebeskytter
 • SYNC 3
 • ST - Line designpakke
 • Stor spoiler
 • Adaptive Bi- Xenon hovedlys
 • Aluminiumspedaler

Vi driver en butikk hvor vi er avhengige av å utnytte plassen inne så godt som mulig. Ring oss før du tar turen innom slik at bilen du ønsker å se på står klar nyvasket i butikken når du kommer til oss.

For prøvekjøring eller andre spørsmål ta kontakt med Daggen døgnet rundt på tlf. 90483138 eller på e- post: daggen@auto8-8.no

Velkommen til Auto 8-8 Vestlandske AS.

-Våre åpningstider er man-fre 07:30-17.00/tor 07:30-19:00 /lør 10:00-14:00 -Vestlandske Auto AS ble etablert allerede i 1938 og byttet i Januar 2018 navn til Auto 8-8 Vestlandske AS som ett ledd i en felles profil på alle våre butikker. -Våre lokasjoner er: Ålesund, Molde, Eide og Kristiansund. Vi har felles brukt og nybil lager og med det ett rikt utvalgt av flotte nye og brukte biler for rask levering.

-I dag holder vi til i flotte og moderne lokaler på Lerstadveien, Midt i Breivika. -Fylkets største merkeforhandler av Ford og Nissan. Ford Transit Senter. -Stort verksted, dekkhotell og karosseriavdeling finnes i samme lokaliteter. -Vi er omlag 40 ansatte og er en bedrift i sterk vekst. Herav 6 selgere. -Vi leverer ca 900 nye og brukte biler i året i Ålesund og totalt på konsernet leverer vi ca. 2200 biler i Året.

Alle våre brukte biler er testet og godkjent av våre teknikere og leveres med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Gode vilkår på finansering tilbys våre kunder gjennom våre samarbeidspartnere: Ford Credit, DnB og Santander fra kr 0,- i egenkapital. Leasing/lån/privatleie.

Forsikring: Vi samarbeider med de fleste store aktørene på markedet.

Kommer du langveis fra? Fortvil ikke! vi henter kunder på Ålesund lufthavn Vigra, eller Moa Trafikkterminal. Vi tilbyr også frakt av biler i hele Norge!

Hos oss er alle hjertelig velkommen til en hyggelig bilprat og en prøvetur!

Vi tar forbehold om feil i alle våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 1,5 Ecoboost 182hk AWD ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 1,5 Ecoboost 182hk AWD ST-Line aut
KM-stand 26000 Km
Registrert dato 29/12/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 182 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 171 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2200 kg
Registreringsnummer UF73829
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse fe36306b-3d11-4d64-8fdb-077c3eb18c22

Tilbehør bil

Ford Kuga 1,5 Ecoboost 182hk AWD ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Annet
6 veis elektrisk justering av førersete;Adaptive kjørelys;Automatisk bakluke;Automatiske fjernlys;F1 gir på ratt;Filskiftevarsler;Førerassistpakke;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Innfellbart hengerfeste;Kollisjonspute - passasjerside;Motor og kupevarmer m/timer;Mørke vinduer bak;Panorama glasstak;Ratt, girkule og håndbrekk i skinn;Trafikkskiltgjenkjenning;Varme i ratt;ABS bremser;Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk kjørelys;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromsmatte;Bakspoiler;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00